fbpx

VZEMI SI ČAS ZASE,
SPROSTI NAPETOST V MIŠICAH
IN SE PUSTI RAZVAJATI

VZEMI SI ČAS ZASE,
SPROSTI NAPETOST V MIŠICAH
IN SE PUSTI RAZVAJATI

REZERVIRAJ SVOJ TERMINREZERVIRAJ SVOJ TERMIN

POZDRAVLJENA V SLIMMAX VELNES KOTIČKU –
IZBIRAŠ LAHKO MED KLASIČNO, TERAPEVTSKO IN ŠPORTNO MASAŽO

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža celotnega telesa ima veliko prednosti. Ni potrebno, da se odločite za masažo zaradi bolečine, lahko se pridete na masažo odpočiti od napornega dneva in si nabrati pozitivne energije.

TERAPEVTSKA MASAŽA

Terapevtska masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja manjših kroničnih problemov s hrbtom. Stranskih učinkov ni. Ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v razumnih presledkih pa lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave.

ŠPORTNA MASAŽA

Športna masaža je namenjena rekreativnim in profesionalnim športnikom. S to masažo pomagamo na psihično in fizično pripravo športnika na napor in pomagamo vzdrževati boljšo telesno pripravljenost in zmanjšamo možnost poškodb in pospešimo regeneracijo.

DINA MASAŽA

Dina masaža je mešanica med japonsko in kitajsko manualno terapijo. Terapija je sestavljena iz treh komponent. PRva je metoda gnetenja, druga je pritiskanja in njin namen je mehčane in sproščanje mehkih tkiv. Tretja komponenta pa zajema metoe nameščanja kostno-sklepnih delov. Deluje na principu povratnega vzvoda.

Cenik

30 minut = 30 €

60 minut = 45 €

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Za rezervacijo termina izpolni spodnji obrazec ali pokliči na telefonsko številko 041 299 275.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
2016 © Copyright KMG Klemen Maček s.p. - vse pravice pridržane | Splošni pogoji