Slovenijo je zadela pandemija in zaradi varnosti in preprečevanja okužbe sem moral s težkim srcem zapreti svoj fitnes dne 16.3.2020 na podlagi državnega odloka v povezavi s COVID-19. Ker mora biti fitnes studio zaradi državne uredbe zaprt to v celoti spoštujem in se že veselim dneva, ko bom lahko ponovno odprl svoj fitnes studio

Najprej bi se ti osebno rad zahvalil, da si del moje fitnes zgodbe. Trenutna situacija nas je vse pahnila v neko čudno situacijo, v kateri se zdaj ponovno iščemo, vendar skupaj smo močnejši in zato vem, da bomo naredili vse, da bomo na koncu tudi tukaj zmagali.

V tem trenutku poskušam to obdobje predvsem preživeti in tudi v prihodnje svoje storitve ponuditi tebi in drugim.

V tem obdobju pa moram prav tako pokrivati tekoče stroške, kot so najemnine, obratovalne stroške in druge izdatke. Prav tako želim to obdobje izkoristiti za servisiranje kakšnih pomanjkljivosti in vzdrževanje fitnesa ter ukrepe za dezinficiranje in izboljšave, ki bodo nastopile ko bom lahko zopet odprl fitnes. Teh ti še ne izdam, vendar mi zaupaj in vem da boš navdušena kako bodo stvari potekalo ko se zopet vidiva :) Vse to pa lahko storim le z zagotavljanjem mesečne vadnine.

Ker želim sprejeti pravične odločitve tudi do tebe, ti ponujam možnost za rešitev, ki se mi zdi pravična.

Od zaprtja fitnesa 16.3.2020 in do ponovnega odprtja ti bom omogočil, da boš za vse dni, ko bi fitnes moral obratovati prejela brezplačno obdobje, ki ga boš lahko izkoristila takoj pred naslednjim podaljšanjem karte. Torej tvoja karta se zamrzne in se nato podaljša za toliko časa kot je bila zamrznjena. Vse kar moraš storiti je, da oddaš spodnji zahtevek in k tvoji karti se bodo avtomatsko prišteli brezplačni dnevi.

Na voljo pa imaš tudi možnost, da se tej ugodnosti (brezplačnim dnevom) odrečeš in mi s tem v prihodnje pomagaš ohranjati odlično storitev in nizko ceno. V kolikor se odločiš za to možnost, ti bom izredno hvaležen, saj mi boš s tem resnično pomagala.

Le skupaj bomo premagali to krizo. Tebi in tvoji družini želim vse dobro v teh težkih časih. Ostani zdrava in se vidiva kmalu na treningu!

Prosimo te za razumevanje ob rešitvi, v kateri si prizadevam omiliti posledice izredne situacije in sprejeti najboljše možne ukrepe za vse članice in za podjetje.

Za več informacij prosim poglej sekcijo na dnu strani odgovori na najbolj pogosto zastavljena vprašanja.

Ker pa živimo v 21 stoletju imamo na voljo kar nekaj tehnologije in tudi če moramo biti doma nas to ne more ustaviti, da ne bi migali in ostali aktivni. Ustvaril sem spletno platformo, kjer lahko vadbo izvajaš iz svoje dnevne sobe in tako skrbiš za fit in zdravo telo. Poleg same vadbe pa imamo tedensko tudi webinarje na temo hrane, kjer odgovorim na vsa tvoja vprašanja povezana s hrano.

V kolikor se odločiš in se prijaviš na online vadbo, potem se ti avtomatsko prekine tudi mesečno plačilo za fitnes karto in plačaš samo članstvo za online vadbo. Ko pa bom lahko zopet odprl svoj fitnes, potem pa se ti fitnes karta in plačila nadaljujejo in na ta način nisi nič prikrajšana :)

Ker se ti pogodba v tem primeru avtomatsko v celoti zamrzne, ti ni potrebno izpolniti spodnje vloge.

S prijavo na spletni strani za online vadbo mi prav tako omogočaš, da bom to krizo lažje preživel in za to ti bom zelo hvaležen. Cena že od 4,99 € na teden.

IZPOLNI SPODNJO VLOGO

2 + 4 = ?

NAJBOLJ POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA?

Studioi je začasno zaprt na podlagi državne uredbe v povezavi s COVID-19 in odprt bo s preklicem odloka o prepovedi. Upam, da bo to čim hitreje in da lahko začneva trenirati kot običajno. O vsem skupaj te bom obveščal preko spletne strani in mojih socialnih medijev.

Zaradi zaprtja ne boš nič prikrajšana. Popolnoma razumem in se zavedam, da te skrbi.

Mesečna vadnina mi omogoča moje delovanje še naprej in mi bo zagotovila obstoj fitnes studia. V tem obdobju nastajajo tekoči stroški kot so najemnine, stroški elektrike, … in vzdrževanje naprav in prostora in vse to se lahko zgodi le z rednimi prihodki.

Vse dneve, ko je bil fitnes zaprt bom seveda povrnil tako, da ti bom ob prvem možnem izteku obdobja tvojega članstva dodal brezplačno koriščenje mojih storitev. Tako ne boš prikrajšana za noben dan.

Primer: če si svojo karto kupila 1.1.2020 in ti karta velja do 31.12.2020, ti po tem obdobju pripadajo brezplačni dnevi za čas zaprtja fitnes studia.

Za koriščenje brezplačnih dni prekinitev članstva ni potrebna.

V kolikor imaš sklenjeno članarino na online vadbo, potem se ti vadnina za fitnes studio zamrzne in tako plačaš samo članarino za online vadbo.

Prav tako se ti fitnes karta zamrzne od 1.4.2020 do ponovnega odprtja fitnes studia.

Ker se ti je fitnes karta zamrznila ti v tem primeru ni potrebno izpolniti obrazca, saj ne boš nič prikrajšana.

Kljub temu, da je trenutna situacija vse prej kot običajna, predčasna prekinitev pogodbe ni mogoča.

Odpoved pogodbe lahko podaš običajno v skladu s Splošnimi pogoji.

Ravno zato, pa ti za izpad treningov ponujam nadomestilo. Odgovor najdeš pod “Ali bomo nadomeščali dneve, ko je bil fitnes zaprt?”

Vse dneve, ko je bil fitnes zaprt bom seveda povrnil tako, da ti bom ob prvem možnem izteku obdobja tvojega članstva dodal brezplačno koriščenje mojih storitev. Tako ne boš prikrajšana za noben dan.

Primer: če si svojo karto kupila 1.1.2020 in ti karta velja do 31.12.2020, ti po tem obdobju pripadajo brezplačni dnevi za čas zaprtja fitnes studia.

Število brezplačnih dni bo odvisen od trajanja ukrepov.

Nič ne skrbi.

Sem pa prejel tudi nekaj prošenj za prekinitev bremenitve v času krize.

V primeru finančnih težav ali drugih življenjskih situacij oz. v primeru, da moja rešitev zate ni primerna, bi prosil če lahko napišeš sporočilo na info@slimmax.si in bomo našli neko rešitev tudi zate.